Home PageAlgemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Algemeen
Hier treft u de algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van HELLOyou gevestigd te Vleuten, Stationsstraat 40, 3451 BZ en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Utrecht onder nummer 30253015. Btwnr. NL 171080828

Wij stellen een goede relatie met onze klanten op prijs. Daarom maken we ook graag duidelijke afspraken. Deze afspraken zijn vastgelegd in de algemene voorwaarden. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die u sluit met HELLOyou. Door artikelen bij HELLOyou te bestellen, geeft u tevens aan dat u akkoord gaat met de algemene voorwaarden.

De kleding van HELLOyou is exclusief en van hoge kwaliteit en verkrijgbaar via onze website en bij een winkels . Onze algemene voorwaarden zijn opgesteld conform de Wet Koop op afstand die sinds 1 februari 2001 van kracht is.

Prijzen
De vermelde prijzen voor de aangeboden producten zijn in euro’s, inclusief verzendkosten, exclusief retour verzendkosten , inclusief BTW  en kosten aan  eventuele belastingen of andere heffingen, tenzij anders vermeld of schriftelijk overeengekomen. Alle aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt. Artikelen die niet op voorraad zijn, kunnen niet worden besteld.

Hierbij geldt op = op.

Betaling
U dient uw bestelling vooruit te betalen. U kunt betalen met iDEAL (geen extra kosten). Betaal direct online via het iDEAL systeem van Rabobank, ABN-Amro of de Postbank. U kunt ook kiezen voor vooruitbetaling per bank/giro. U betaalt dan d.m.v een normale bankoverschrijving of via internetbankieren. Wanneer de betaling niet binnen 7 dagen na de bestelling is voldaan, zal de order worden geannuleerd.

Bezorging en levertijd
Voor het bezorgen van uw bestelling maken we gebruik van TNT Post. De bezorgkosten worden tijdens het bestelproces aangegeven en worden automatisch bij de betaling verrekend.

Uw bestelling wordt gemiddeld binnen 5 werkdagen bij u thuisbezorgd, bij een afleveradres in Nederland. Deze levertijd wordt mede beïnvloed door de betaalwijze waarvoor u heeft gekozen, de verwerking van uw bestelling door HELLOyou en de bezorgtermijn van TNT Post. Incidenteel kan de levertijd dan ook afwijken van het gemiddelde van 5 werkdagen.

Wij verzenden standaard naar alle landen binnen de EU. De verzendkosten worden automatisch berekend op basis van het totale gewicht van uw bestelling en weergegeven voordat u uw definitieve order plaatst. Neem voor verzending buiten de EU contact op met contact@HELLOyou.info

Annuleren bestelling
Iedere bestelling kan binnen 2 dagen na orderdatum, uitsluitend via e-mail worden geannuleerd.

HELLOyou kan zonder opgaaf van redenen een order weigeren.

Indien een koper niet binnen 2 dagen de bestelling annuleert is de koper betalingsplichtig. HELLOyou is gerechtigd reserveringskosten aan de koper door te berekenen, indien de bestelling na 2 dagen geannuleerd wordt of niet binnen 7 dagen betaald wordt. Tevens behouden we ons dan het recht voor om een volgende bestelling te weigeren.

Ruilen en retourneren van artikelen
Ruilen of retourneren is bij HELLOyou geen probleem. Het kan gebeuren dat u iets bestelt, wat toch niet helemaal aan uw verwachtingen voldoet. Daarom doen we over ruilen en retourneren ook niet moeilijk. Om alles soepel te laten verlopen, vragen we u wel om aan een paar spelregels te houden:

Ruilen

Artikelen die u via onze website heeft gekocht kunt u zonder opgaaf van redenen ruilen. U stuurt de kleding op uw kosten terug en HELLOyou stuurt één maal per bestelling op haar kosten de geruilde kleding naar u terug. De kleding kan geruild worden mits:

*u hier voorafgaand via e-mail melding van heeft gemaakt aan HELLOyou
*wij de te ruilen artikelen terug ontvangen binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling
*de kleding nog in originele staat van verzending is, de kleding dient ongedragen, ongewassen en met alle aangehechte of aangebrachte kaartjes, labels of stickers in de originele verpakking terug gestuurd te worden
*kleding die in de uitverkoop is gekocht kan niet geretourneerd of geruild worden. Bij aankoop van een artikel in de uitverkoop, wordt u hier op de website al op geattendeerd
*Het risico van het retourneren (verzenden) ligt geheel bij de klant.

Retourneren

Wanneer u onverhoopt niet tevreden bent over de bestelling, dan kunt u deze of een gedeelte daarvan op uw kosten retourneren (binnen 14 dagen). Zodra HELLOyoualles in goede staat (zie onder Ruilen) heeft ontvangen zal HELLOyou het bedrag terugstorten op uw bankrekening. Het enige wat HELLOyou in mindering zal brengen zijn de reeds gemaakte verzendkosten. Let op: kleding die u heeft gekocht bij een van onze verkooppunten, kan alleen daar worden geruild of geretourneerd.

Aansprakelijkheid
Alle producten die in het assortiment van HELLOyou zijn opgenomen voldoen aan de strenge eisen waaraan artikelen moeten voldoen. HELLOyou kan echter niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, zowel lichamelijk, materieel of immaterieel, die het gevolg zou zijn van gebrekkig functioneren of verkeerd gebruik van de door HELLOyou verkochte producten.
Alle producten van HELLOyou  zijn voorzien van een waslabel, de klant is geacht zich hier aan te houden. Nooit op een print strijken. HELLOyou  is niet aansprakelijk voor schade, aan het gekochte product of anderszins, die het gevolg is van onjuist gebruik.
De inhoud van deze site is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. HELLOyou  kan echter niet uitsluiten dat bepaalde informatie onjuist en/of onvolledig is. HELLOyou  is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op haar website.
HELLOyou  is niet verantwoordelijk voor tik-, zet- en drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden gecommuniceerd. Indien zich dit voordoet dan zal de prijs door HELLOyou zo spoedig mogelijk worden aangepast.
HELLOyou kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor kleurafwijkingen ten opzichte van afbeeldingen op websites, in electronische nieuwsbrieven, drukwerk of andere uitingen.
De positie en grootte van de daadwerkelijke bedrukking op een kledingstuk kan iets afwijken van hoe de bedrukking op de site wordt weergegeven. HELLOyou  kan hier niet verantwoordelijk voor worden gesteld.
Overmacht
HELLOyou is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting ten opzichte van de klant in geval van overmacht. Onder overmacht verstaat HELLOyou  omstandigheden die niet te wijten zijn aan de schuld van HELLOyou . HELLOyou  heeft in geval van overmacht het recht om, naar eigen keuze, de uitvoering van uw bestelling op te schorten, dan wel de overeenkomst, zonder rechterlijke tussenkomst te ontbinden. HELLOyou  zal u dit altijd schriftelijk meedelen.

Privacy
De persoonlijke gegevens die u aan ons doorgeeft nemen wij op in onze bestanden. Uw gegevens worden uitsluitend door HELLOyou  gebruikt en zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld, tenzij dit noodzakelijk is voor het verwerken van betalingstransacties of bezorging van uw bestelling. Persoonsgegevens kunnen ook worden gebruikt voor het opsporen van (pogingen tot) onrechtmatige en/of strafbare gedragingen gericht tegen HELLOyou, haar klanten en medewerkers, alsmede voor deelname aan waarschuwingssystemen welke worden gebruikt ter voorkoming van fraude. Bij deze verwerking van persoonsgegevens kan HELLOyou  externe partners inschakelen.

Vragen en klachten
HELLOyou  streeft naar tevreden klanten. Wanneer u vragen of klachten heeft over de diensten en/of producten van HELLOyou , dan worden we daar graag per e-mail van op de hoogte gebracht. We streven ernaar om u te antwoorden binnen 24 uur na ontvangst van uw bericht. Wanneer een voorval om nader onderzoek vraagt, dan zullen wij u laten weten hoe e.e.a. verloopt. In alle gevallen zullen wij onze uiterste best doen om klachten z.s.m. op te lossen. Klachten worden tot 2 maanden na aanschaf van een artikel in behandeling genomen.
Overig

HELLOyou heeft het recht deze algemene voorwaarden en de inhoud van haar website op elk moment te wijzigen.

Algemene voorwaarden laatst gewijzigd: 12 januarie 2015